Voorstellen stagiaires

Leergroep 2018 2019

"Mijn naam is Cathy, ik ben 21 jaar. Ik loop stage in groep 3b, bij Mary. Ik zit in het derde jaar van de Katholieke Pabo in Zwolle. Ik kom uit Emmeloord, maar ben vorig jaar verhuisd naar Marknesse. Ik hou van lezen, hardlopen en reizen. Rond de voorjaarsvakantie ga ik naar Nepal voor buitenlandse stage. Maar nu eerst stage in groep 3!

Mijn naam is Manouk, 23 jaar en woon in Emmeloord. Ik ben een laatstejaars student aan de Katholieke Pabo Zwolle en ben komend half jaar te vinden op de Albert Schweitzerschool. Hier voer ik mijn laatste opdrachten uit in groep 6A bij meester Arjen. Op de donderdag en vrijdag ben ik te vinden op de dependance. Naast mijn studie werk ik bij de Bruna in Emmeloord. In mijn vrije tijd vind ik het heerlijk om een goed boek te lezen of om heerlijk series en films te kijken met mijn vriend. Ik heb zin in komend half jaar en hoop nog veel bij te leren!

Hallo allemaal! Ik ben Samantha, 24 jaar en ik ben dit jaar begonnen aan de deeltijdopleiding aan de Katholieke Pabo te Zwolle. Ik heb hiervoor de studie Maatschappelijk Werk en Dienstverlening afgerond maar merkte dat een baan in het onderwijs toch beter bij mij past. Het eerste half jaar ben ik op de donderdagen als stagiaire te vinden in groep 5A. Het tweede halfjaar zal ik als stagiaire bij de kleuters aan het werk zijn. Het hele jaar werk ik daarnaast ook op dinsdagen en vrijdagen als Lerarenondersteuner in groep 5B. Ik kijk er naar uit de kinderen en de school te leren kennen en er een mooi schooljaar van te maken!

Hoi, mag ik mij even voorstellen? Ik ben Iris, 20 jaar oud en ik woon in Blokzijl. Je kan mij vinden in klas 4a waar ik het hele schooljaar op donderdag en vrijdag voor de klas sta. Naast het lesgeven ben ik ook aan het afstuderen, dit doe ik de andere dagen in de week op de Katholieke Pabo Zwolle.

Hoi! Ik ben Annemiek, 18 jaar oud en een tweedejaars studente aan de Katholiek Pabo in Zwolle. Ik loop het eerste halfjaar stage in groep 8B bij meester Ivo en hierna zal ik een half jaar bij de kleuters les gaan geven. Ik ben er meestal op de maandag en zal regelmatig een stageweek hebben. Ik heb ontzettend veel plezier in het lesgeven en kijk dan ook erg uit naar dit schooljaar! Naast het lesgeven ben ik erg actief in de twirlsport en ben ik graag creatief bezig

Mijn naam is Aylin. Ik ben 18 jaar oud en woon in Emmeloord. Dit jaar ben ik begonnen aan mijn eerste jaar op de Katholieke Pabo in Zwolle. Ik loop het eerste deel van het jaar stage in groep 1/2 bij de klas van juf Paula en halverwege het jaar zal ik te vinden zijn in groep 7 bij juf Mariska.Naast school werk ik in de weekenden bij Lef de kinderkledingwinkel, wat ik al 3 jaar lang met veel plezier doe. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om af te spreken met mijn vriendinnen en af en toe rijd ik ook nog paard.

Hoi allemaal, mijn naam is Cato. Ik ben 17 jaar en ik woon in Emmeloord. Dit jaar ben ik begonnen op de Katholieke Pabo in Zwolle. Ik loop op de maandagen stage in groep 1/2D bij juf Leonie. Ook heb ik af en toe een hele week stage. De tweede helft van dit schooljaar ga ik stage lopen bij groep 7. Verder werk ik naast school bij de Albert Heijn in Emmeloord en dans ik twee keer in de week. Ik heb het erg naar mijn zin tijdens het stage lopen en ik hoop nog veel meer te leren!