Voorstellen stagiaires

Leergroep 2017 2018

Hallo allemaal,

Mijn naam is Carmen Mulder en ik ben 24 jaar. Ik woon in het mooie Wanneperveen samen met mijn vriend. Inmiddels is het nieuwe schooljaar van start gegaan en dat betekent dat ik aan mijn laatste jaar van de pabo ben begonnen als WPO-student. Ik volg deze studie op de Katholieke pabo in Zwolle. Als WPO-student zal ik dit schooljaar lesgeven aan groep 1/2 B op de donderdag en vrijdag. De eerste weken in de klas heb ik als zeer plezierig ervaren. Naast mijn studie werk ik bij Houthandel Jan Sok, dat is het bedrijf van mijn oom en tante. Ook houd ik van gezelligheid en doe ik graag leuke dingen met vriendinnen. In de zomer vind ik het heerlijk om te varen in Wanneperveen en op reis te gaan. Ik hoop dat het een leerzaam jaar wordt, waar ik met veel plezier op terug kan kijken! Groeten, Carmen Mulder  

Hallo,

Mijn naam is Britt Berghuis, ik ben negentien jaar en ik loop stage in groep 3 bij Mary Sloot. Ik zit in het derde jaar van de Katholieke Pabo in Zwolle. Wat ik wil bereiken als leerkracht is dat alle kinderen met plezier naar school gaan en op hun eigen manier en niveau kunnen werken en leren. Ik hoop dan ook dat ik dit in de praktijk kan brengen! 

Hallo! Mijn naam is Anne en ben 20 jaar. Ik ben tweedejaars studente van de Katholieke pabo. Ik loop in groep 8B stage bij Ivo. Ik ben er vaak op maandag en af en toe een stage week. Vanaf februari zal ik gaan stage lopen bij de kleuters.  Ik woon in Emmeloord. Mijn hobby's zijn voetballen, creatief bezig zijn en zingen.

Hoi! Ik heet Denise Stevens. Ik ben 18 jaar oud en woon in Emmeloord. Ik heb 4 jaar TL gedaan op het Groenhorst en ben daarna de Havo gaan doen op het Zuyderzee Lyceum. Op het moment studeer ik aan de Katholieke Pabo Zwolle en ben ik eerstejaars. Mijn hobby's zijn muziek luisteren, afspreken met vrienden en badminton.