Voorstellen stagiaires

Leergroep 2019 2020

Hallo allemaal,

Hallo! Ik ben Celine. Ik ben 22 jaar en ik woon in Blokzijl. Ik ben een vierdejaars student van de Katholieke Pabo in Zwolle. Dit schooljaar 2019-2020 loop ik mijn wpo-stage in groep 4b. Op donderdag en vrijdag sta ik als leerkracht voor deze groep. Voor deze opleiding heb ik de opleiding onderwijsassistent afgerond. Ik heb er zin in om samen met de leerlingen en u er een gezellig en leerzaam jaar van te maken! Mocht u nog vragen hebben, dan hoor ik dat graag.

Mijn naam is Angela en ik ben 26 jaar. Ik ben afkomstig uit Macedonië en ik ben een eerste jaar deeltijdstudent op de KPZ. Vanuit Aves ben ik aangenomen via het zij-instroom traject. Op dit moment ben ik werkzaam als leerarondersteuner in groep 6 en ik loop stage in groep 7. Vanuit mijn vorige werkervaring en vooropleiding in psychologie weet ik dat goed onderwijs voor jonge kinderen veel kan betekenen. Daar wil ik graag een bijdrage aan leveren. Ik ben blij dat ik mijn eerste stap in het onderwijs mag zetten op de Albert Schweitzerschool.

Ik ben Marije. Ik ben 18 jaar en ik zit in het eerste jaar van de pabo. Het hele schooljaar zal ik op de Albert Schweitzerschool stage lopen. In september ben ik gestart bij groep 1/2 D. Maandag is mijn vaste stagedag, maar af en toe zal ik een hele week aanwezig zijn. Vanaf februari zal ik naar een andere groep gaan. In mijn vrije tijd doe ik graag aan paardrijden. Daarnaast heb ik zelf vele jaren geturnd en ik heb een aantal jaar turnlessen gegeven. Dit heb ik altijd met veel plezier gedaan. Ik heb heel veel zin in dit schooljaar en ik hoop veel te leren tijdens de stageperiode op de Albert Schweitzerschool.

Mijn naam is Mirthe, ik ben 20 jaar en woon samen met mijn ouders en broertje in Emmeloord. In 2018 ben ik afgestudeerd als onderwijsassistent. Momenteel studeer ik met veel plezier op de Katholieke Pabo in Zwolle en zit in mijn tweede jaar. Iedere maandag loop ik stage in groep 5A, in de klas van meester Hidde. In de weekenden werk ik in een leuke kledingwinkel in Emmeloord. Verder vind ik het leuk om te dansen, en spreek ik graag af met vrienden. Ik kijk erg uit naar de  stageperiode en hoop u/jullie snel te zien!

Mijn naam is Mariëlle en ik ben derdejaars student van de Katholieke Pabo Zwolle. Momenteel loop ik stage in de gezellige groep 4a bij juf Erma en juf Alice. Meestal ben ik op donderdag in de klas, maar af en toe een hele week. Mijn hobby’s zijn sporten, lezen en natuurlijk lesgeven. Ik hoop jullie snel eens tegen te komen en mocht je vragen voor mij hebben, mag je ze zeker stellen!