Nieuwsoverzicht

Nieuwsoverzicht

Musical

Wij hopen dat jullie allemaal hebben genoten van de musical in het theater. Wij hebben het met enorm veel plezier gedaan. Langs deze weg willen wij de ouders die hebben geholpen met het decor en de rekwistieten enorm bedanken. Dank zij jullie zag de fabriek er prachtig uit, hadden we een super snoepmachine en een prachtige aankleding van het podium. Fijn was ook alle hulp bij het opbouwen, afbreken en opruimen van het decor. Dat was super geregeld door jullie !

Lees verder

Musical

Begraven tijdcapsule

Vandaag is het 50-jarig jubileum gevierd met het begraven van de tijdcapsule. Het is de bedoeling dat de tijdcapsule over een halve eeuw weer wordt opgegraven. In alle groepen hebben de kinderen iets gemaakt voor in de tijdcapsule. De jongste en de oudste leerling van de school mochten meehelpen om de tijdcapsule te begraven.

Lees verder

Heel Albert Schweitzerschool bakt

De afgelopen dagen hebben veel kinderen taarten gebakken, wel bijna 80! Aan het eind van de middag mochten alle groepen 3 taarten ophalen. Iedereen heeft gesmuld van alle lekkere taarten. Alle taartenbakkers bedankt!!

Lees verder

Heel Albert Schweitzerschool bakt

Opbrengst kerstmarkt

Donderdag 21 december hebben we kerst gevierd op school. Eerst hebben we in alle klassen genoten van een stamppotbuffet. De kinderen konden kiezen uit boerenkool en hutspot. Daarna was er op het hoofdgebouw een kerstmarkt. Tijdens de kerstmarkt werden knustselwerkjes van de kinderen verkocht. Het geld van de kerstmarkt hebben we geschonken aan de voedselbank. De opbrengst was 593, 85! Vrijdag heeft juf Paula samen met vertegenwoordigers uit alle groepen de cheque overhandigd.

Lees verder

Geld inzamelen voor Babette, (stichting JuCoBa)

De kinderen van groep 7A en 7B hebben samen geld ingezameld voor de stichting van Babette. Ze hebben koekjes gebakken en een sponsorloop gehouden. Samen hebben ze bijna 750 euro bij elkaar ingezameld. Super gedaan en alle complimenten! Afgelopen zaterdag zijn een paar kinderen naar Babette en Renate (moeder) gegaan om de cheque te overhandigen. Babette en haar moeder waren verrast en heel erg blij met deze steun.

Lees verder

Geld inzamelen voor Babette, (stichting JuCoBa)

High tea

Woensdag 29 november hebben we met de hele school een high tea gehad. Dit omdat onze school dit jaar 50 jaar bestaat.

Lees verder

High tea

Algemene informatieavond maandag 18 september

Op maandag 18 september staat de algemene informatieavond gepland. Deze avond zal in het teken staan van schoolontwikkeling en sociale veiligheid. Deze onderwerpen zullen in alle groepen behandeld worden. U bent welkom vanaf 19:30 uur tot 20:30 uur. Wanneer u meer kinderen op school heeft, kunt u een keuze maken in welke klas u geïnformeerd wilt worden. We stellen het op prijs als u er bent zodat u weet wat er speelt in de school.

Lees verder

Feestelijke opening jubileumjaar

Dit jaar bestaat de Albert Schweitzerschool 50 jaar en dat gaan we vieren! Op woensdag 6 september hebben alle leerlingen, juffen en meesters ons jubileumjaar geopend, compleet met een toespraak, knallende kurken en een glas 'champagne' voor iedereen. We hebben met elkaar getootst op een mooi feestjaar met elkaar. Het komend jaar zullen nog meer grote en kleine feestmaomenten plaatsvinden, zowel voor de huidige als oud-leerlingen.

Lees verder

Start schooljaar 2017 2018

Hoera, we gaan weer beginnen aan een super mooi nieuw schooljaar!
Een bijzonder jaar ook want we vieren dat we 50 jaar bestaan!
Tot maandag allemaal.

Lees verder

Kerst

Donderdag 22 december zijn alle groepen gestart met een kerstontbijt. Dit ontbijt werd verzorgd door de ouders en leerlingen. Het kerstthema voor dit jaar was 'iets doen voor een ander'. We hadden een kerstvoorstelling voor opa's en oma's van de kinderen. Alle groepen deden een optreden voor de opa's en oma's. Na schooltijd hebben we nog een paar kerstliedjes gezongen voor de ouders. Het was een gezellige dag.

Lees verder

Sinterklaas

Vandaag was het eindelijk zo ver. Sinterklaas en zijn pieten waren op bezoek bij ons op school. De groepen 1 t/m 4 hadden liedjes, kunstjes etc. ingestudeerd voor de Sint en de pieten. De groepen 5 t/m 8 hadden een surprise voor elkaar gemaakt. Op de middag kregen ook zij nog een bezoekje van de Sint. Het was een gezellige leuke ochtend/dag.

Lees verder

Opening schooljaar 2016- 2017 in de Michaelkerk

Kort na de start van het schooljaar mogen wij, het team, zingen tijdens de eerste gezinsviering van het schooljaar . Dat is dan op 11 september. Het zou erg fijn zijn als u samen met uw zoon of dochter naar ons komt luisteren

Lees verder

Weer naar school

Na zes weken vakantie is het dan zover; maandag 29 augustus gaan wij weer naar school. Wij hopen dat jullie er net zoveel zin in hebben als de juffen en meesters.

Lees verder

Weer naar school

Schoolplein dependance

De studenten van de KPZ hebben in de vakantie het plein van de dependance opgefleurd met leuke spelletjes. We zijn hier ontzettend blij mee!!

Lees verder

Schoolplein dependance

Avondvierdaagse

Dinsdag 14 juni zijn we gestart met de avond4daagse. De eerste twee avonden zitten erop. Op dolle donderdag mogen de kinderen iets geks aantrekken. Onder het kopje foto's kunt u foto's vinden van de avond4daagse.

Lees verder

Avondvierdaagse

Bezoek rommelpieten gefilmd!

Op vrijdagochtend 27 november, bleek dat de rommelpieten een bezoekje hadden gebracht aan de Albert Schweitzerschool.Alle kinderen hadden donderdagmiddag 26 november de schoen gezet en liedjes gezongen. Toen de kinderen vrijdagochtend op school kwamen was het een enorme chaos in de klassen en op de gangen.

Lees verder

Strooipieten op school

Op vrijdagmorgen 20 november brachten twee strooipieten een bezoekje aan de Albert Schweitzerschool. Voor een aantal kinderen toch wel spannend, zwarte pieten in de klas! De pieten strooiden met pepernoten, waarnaar de pieten weer verder gingen naar de volgende groep.

Lees verder

De scholen zijn weer begonnen

U kent ze vast: de spandoeken langs de weg met 'De scholen zijn weer begonnen'. Ze moedigen automobilisten en andere weggebruikers aan rekening te houden met kinderen die na de zomervakantie weer naar school gaan. De boodschap: kinderen moeten veilig naar school kunnen. Of ze nu zes of zestien jaar oud zijn.

Lees verder

De scholen zijn weer begonnen