Nieuwsoverzicht

Nieuwsoverzicht

Kerst

Donderdag 22 december zijn alle groepen gestart met een kerstontbijt. Dit ontbijt werd verzorgd door de ouders en leerlingen. Het kerstthema voor dit jaar was 'iets doen voor een ander'. We hadden een kerstvoorstelling voor opa's en oma's van de kinderen. Alle groepen deden een optreden voor de opa's en oma's. Na schooltijd hebben we nog een paar kerstliedjes gezongen voor de ouders. Het was een gezellige dag.

Lees verder

Sinterklaas

Vandaag was het eindelijk zo ver. Sinterklaas en zijn pieten waren op bezoek bij ons op school. De groepen 1 t/m 4 hadden liedjes, kunstjes etc. ingestudeerd voor de Sint en de pieten. De groepen 5 t/m 8 hadden een surprise voor elkaar gemaakt. Op de middag kregen ook zij nog een bezoekje van de Sint. Het was een gezellige leuke ochtend/dag.

Lees verder

Opening schooljaar 2016- 2017 in de Michaelkerk

Kort na de start van het schooljaar mogen wij, het team, zingen tijdens de eerste gezinsviering van het schooljaar . Dat is dan op 11 september. Het zou erg fijn zijn als u samen met uw zoon of dochter naar ons komt luisteren

Lees verder

Weer naar school

Na zes weken vakantie is het dan zover; maandag 29 augustus gaan wij weer naar school. Wij hopen dat jullie er net zoveel zin in hebben als de juffen en meesters.

Lees verder

Weer naar school

Schoolplein dependance

De studenten van de KPZ hebben in de vakantie het plein van de dependance opgefleurd met leuke spelletjes. We zijn hier ontzettend blij mee!!

Lees verder

Schoolplein dependance

Avondvierdaagse

Dinsdag 14 juni zijn we gestart met de avond4daagse. De eerste twee avonden zitten erop. Op dolle donderdag mogen de kinderen iets geks aantrekken. Onder het kopje foto's kunt u foto's vinden van de avond4daagse.

Lees verder

Avondvierdaagse

Bezoek rommelpieten gefilmd!

Op vrijdagochtend 27 november, bleek dat de rommelpieten een bezoekje hadden gebracht aan de Albert Schweitzerschool.Alle kinderen hadden donderdagmiddag 26 november de schoen gezet en liedjes gezongen. Toen de kinderen vrijdagochtend op school kwamen was het een enorme chaos in de klassen en op de gangen.

Lees verder

Strooipieten op school

Op vrijdagmorgen 20 november brachten twee strooipieten een bezoekje aan de Albert Schweitzerschool. Voor een aantal kinderen toch wel spannend, zwarte pieten in de klas! De pieten strooiden met pepernoten, waarnaar de pieten weer verder gingen naar de volgende groep.

Lees verder

De scholen zijn weer begonnen

U kent ze vast: de spandoeken langs de weg met 'De scholen zijn weer begonnen'. Ze moedigen automobilisten en andere weggebruikers aan rekening te houden met kinderen die na de zomervakantie weer naar school gaan. De boodschap: kinderen moeten veilig naar school kunnen. Of ze nu zes of zestien jaar oud zijn.

Lees verder

De scholen zijn weer begonnen