Koningsspelen

Koningsspelen 2016

Op 22 april was het weer tijd voor de jaarlijkse Koningsspelen. Om 8.45 uur verzamelden alle klassen van de Albert Schweitzerschool en de twee schakelklassen van de Wissel op de parkeerplaats, om samen de Koningspelen te beginnen. Het doel van de Koningsspelen is; kinderen te laten zien hoe leuk het is om samen te bewegen en te ontbijten. Juf Coby gaf het startsein voor de Koningsspelen en er werd door bijna 400 kinderen enthousiast meegedanst op het liedje Hupsakee van Kinderen voor Kinderen. Ook de meesters en juffen deden enthousiast mee! Nadat iedereen lekker was opgewarmd, was het tijd voor het ontbijt. Gezellig samen in de klas met elkaar ontbijten. In de gymzaal zijn  alle groepen actief bezig geweest met een freerunparcours. Om de beurt mochten alle groepen een kwartier lang dit moeilijke parcours doorlopen. Klimmen tegen een mat, springen over bokken en kasten en een superlastige muursalto. Wat heeft iedereen ontzettend goed zijn best gedaan, op deze sportieve, gezellige dag!