Uitslag sportdag bovenbouw

Sportdag 28 augustus ’15

Vrijdag 28 augustus was het weer zover, de jaarlijkse sportdag. Dit jaar hebben we er weer voor gekozen, om de sportdag aan het begin van het schooljaar te organiseren.

De groepen 3 t/m 5 mochten deze ochtend beginnen op de atletiekbaan van AV NOP. Er waren 10 verschillende onderdelen die de kinderen moesten doen.  Dat varieerde van echte atletiekonderdelen als sprint en hoogspringen tot spelletjes in teamverband zoals ‘knotsbal’ en touwtrekken.

’s Middags was het de beurt aan de groepen 6 t/m 8. Alle kinderen zetten hun beste beentje voor en er werd overal sportief gestreden. Aan het eind van de middag werd er in de finales gestreden om de medailles die te verdienen waren bij de onderdelen sprint (80 meter), hoogspringen en verspringen. De uitslag hiervan kunt u aansluitend lezen. Al met al kunnen we terugkijken op een mooie, gezellige, maar vooral sportieve dag.

We willen nogmaals de hulpouders bedanken, voor het mede mogelijk maken van deze dag!

Voor meer foto's klik hier.

Verspringen jongens

1. Ramon