Groep 1/2 B

Welkom op de leerlingenpagina van groep 1/2B

Wij zijn weer begonnen!!!!

Anthony, Dean, Daniël, Chelsey, Lotte, Simon, Michelle, Senna, Isa, Jayden, Collin, Lars, Niomy, Devi,  Nola en Juf Ria hebben er weer zin in.

We zijn gestart met IPC thema "zo spelen wij". Samen hebben we ontdekt wat goed gaat en welke afspraken fijn zijn. Denk hierbij aan de hoeken. Je bent vrij om te spelen in de huishoek, het maakt niet uit met hoeveel. Na 1 week kwamen er reacties: "juf, ik ga eruit, want het is te druk". Dat was het moment om samen te bespreken met hoeveel kinderen het fijn is om te spelen in de huishoek. Samen kwamen we op: met  4 kinderen in de huishoek spelen is fijn.

De afspraken van ons spelen en werken hangen op onze leerwand. Neem gerust eens een kijkje en vraag aan uw kind als u wat meer wilt weten over wat er op de leerwand staat.

Tussendoor was er een mooi moment: we mochten met zijn allen een ritje maken in een oude brandweerwagen. Met luide toeter en sirene reden we een rondje.

Het schoolreisje zit er al weer op. Het was een super gezellige dag in Avontura Dronten.