Groep 1/2 C

Welkom op de leerlingenpagina van groep 1/2 C

Hallo allemaal,

Wat fijn dat we er allemaal weer zijn en dat we het schooljaar weer goed zijn begonnen.Het wordt een jaar met verschillende extra activiteiten want de Albert Schweitzerschool bestaat 50 jaar. Op 6 september hebben we met de hele school al een feestelijke opening gehad. Het weer liet ons die ochtend wel een beetje in de steek maar toch was het leuk. Juf Coby heeft een fles “champagne” geopend en alle kinderen en leerkrachten hebben geproost op het jubileumjaar met een glaasje kinderchampagne. Komende tijd werken we bij de kleuters over de boerderij. Op 21 september gaan we namelijk op schoolreis maar de Kinderboerderij. Op maandag 25 september gaan we met alle kinderen naar de kerk voor de kerkelijke opening van ons jubileumjaar. Dit wordt een viering voor en door de kinderen. Ouders, opa’s, oma’s en andere belangstellenden zijn natuurlijk van harte welkom. Kortom genoeg leuke en spannende dingen voor de kinderen zo aan het begin van het schooljaar.