Welkom op de leerlingenpagina van groep 3

Maandag t/m vrijdag juf Mary en maandag t/m woensdag ondersteuning juf Janneke

Groep 3 september 2019

December 2019

IPC

Met IPC werken we over het thema Dag en Nacht. We hebben een bezoek gebracht aan De Polderworm in Rutten. We hadden zelf vragen bedacht en we weten er nu veel meer over.

Sinterklaasbaksels

Samen met de kinderen van groep 8b gingen we pepernoten en andere Sint dingen bakken. Een recept lezen valt net altijd mee! De meeste baksels waren heerlijk, bij een paar kinderen ging het mis. Die kinderen kregen van andere kinderen lekkere pepernoten o.i.d. het was erg gezellig.

Groetjes groep 3

Oktober 2019

In groep 3b zijn we druk bezig met het leren lezen en schrijven. Dit gaat al heel goed! We hebben zelfs al een proppendictee gedaan! Heel veel delen we al via de Parro app.
Als afsluiting van IPC mochten we de stenen van het schuurtje verven. Dat was wel heel erg leuk.
Tijdens de Kinderboekenweek kwam groep 7b ons voorlezen.
Groetjes groep 3b.