Groep 3B

Welkom op de leerlingenpagina van groep 3B

Juni 2017

Met schoolreisje zijn wij (de groepen 3) naar Julianatoren in Apeldoorn geweeest. Hieronder kunt u lezen hoe Daniel en Saar het vonden.

van Daniel

ik  vont   het   ieukstu  was  de achtbaan ik was al  20    kir    in de    achtbaan  guweestjes ik    font    kikerfisj jes   ik   font  ook alus leuk

Van Saar

Ik  ben   met   mijn   klas  naar  de    Julianatoren Geweest  en  ik  vond  het  leukst De griezeltunnel En   het   aller  leukst   was  dat   ik   met  mijn   klas  er  was

Maart 2017

Bezoek bibliotheek

Groep 3b heeft donderdagmorgen 9 maart een bezoek gebracht aan de bieb. Er werd voorgelezen, uitleg gegeven en we mochten rondkijken en boekjes lezen.

Aan het eind mochten we van lettersoep woorden maken.

Het was een leuke ochtend.

Februari 2017

Feest

Vrijdag voor de vakantie (17 februari) vierde juf Mary haar verjaardag in groep 3b. Wie wilde mocht in zijn pyjama op school komen. We hebben allerlei leuke dingen gedaan en het was heel gezellig!

Maandag na de vakantie (27 februari) vierden we carnaval op school. We gingen in groepjes allerlei feestelijke dingen doen. Top!

Groetjes,

Groep 3b.

December 2016

We hebben een sneeuwmuts gemaakt met witte wasco en propjes papier. Op de foto’s zie je hoe we er mee bezig geweest zijn. Ze hangen bij ons in de gang en zijn erg leuk geworden.