Groep 4 B

Ik ga juli wat

Vertele

Ik kan hel hart renen

Ik heb imant verslagen met renen

Want mijn been

Is sterk

En het spring kuse

Kun je ook klimen

Tauwtje treken

Estavete water vervoeren

Renen met een nate spons

Kijk maar bovenaan

En zo hart kan ik

Renen

We kreegen een baanan

En koek

En drinken

En nog veel meer
Voetbal en nog een keer renen

Groetjes van Tim

Communie

De communiecanten gingen eerst

Naar de hal . en het koor ging oefenen

en gingen de communiecanten uit de hal toen stak   de pastoor de kaarzen van de kinderen aan toen liepen de communiecanten naar voren toen de kaars aan de mevrouw. dan moeste we gaan zitten. en toen gingen we de namen zegen en toen gingen de koor zingen we

toen gingen we het welkomlied zingen en toen gingen we de rest doen.

Groetjes Noah en Rita.

Avond 4 dagse

Je mag kiezen of je de 6 kilometer of de 11 kilometer mag lopen. heel veel kinderen

Vinden het leuk .meestal mag je snoep mee en drinken. veel kinderen lopen  samen

In groepjes van 2 of meer. het bekensten snoep  van de avond 4 dagse zijn mentos

En fruit tella .somige kinderen nemen ook fruit mee.

De regels

1 je mag niet rennen.

2 niet op je telefoon kijken.

3 je mag niet op getilt word.

4 je moet bij je groep blijven.

Dolle donderdag

Je mag verkleed op dolle donderdag. we maken ook een stop dan krijgen we een ijsje.

We krijgen vaak een raketje. Op een open gras velt.

Vanavond is de laatste avond.

Groetjes Kyra en Hugo.

Maart 2019

De afgelopen tijd zijn we weer met van alles aan de slag geweest. De vrijdag na de voorjaarsvakantie vierden we Carnaval. Op de foto kunt u zien hoe wij verkleed waren. Het was echt een super gezellige ochtend waarin we veel hebben gedanst.

Verder zijn we voor IPC met een nieuw thema gestart. We werken nu over speelgoed. In onderstaande stukjes kunt u wat ervaringen van de leerlingen lezen.

Veel kinderen hebben zelf (heel oud) speelgoed mee naar school genomen en we hebben inmiddels al weer veel bijgeleerd. We hadden het over speelgoed van onze opa’s en oma’s, vaders en moeders en natuurlijk speelgoed van nu.
We hadden het ook over de materialen waarvan speelgoed is gemaakt. Waarom is er voor die materialen gekozen? Volgende week gaan we met techniek aan de slag. Wij hebben er zin in!

Van kyra leusink 7 jaar  Bo   Beima  7 jaar

De magic speelgoed maker Maakt magic speelgoed. maar wie is de speelgoed maker? Meester wim natuurlijk!maar wie zijn de magic speelgoed juf mary & janeke & ester maar #speelgoed #gemaakt door rita & max.

Verder begint het zonnetje weer wat vaker te schijnen. Dat betekent dat wij weer lekker in de zandbak kunnen bouwen. Tot de volgende keer!

Februari 2019

De afgelopen weken konden wij niet gymmen in de gymzaal aan de Skagerrak. Wij gymden bij Optima Forma. Dat was heel leuk! Soms mochten we in een sportzaal en soms in de judozaal. We hebben ook 2 echte judolessen gekregen van meneer Kroesen. Dat was heel erg leuk!

We hebben ook afscheid genomen van juf Marga want juf Janneke kwam weer terug van zwangerschapsverlof. We hebben een fijne tijd gehad met juf Marga en bij het afscheid hebben we samen lekker pannenkoeken gegeten. Juf Janneke is vanaf nu op maandag, dinsdag en woensdag bij ons.

Tijdens de nationale voorleesdagen hebben verschillende ouders van kinderen uit onze klas voorgelezen. We hebben genoten van de mooie verhalen!

December 2018

De donkere dagen voor kerst...

Groep 4b leest lekker  in het donker.

Wij wensen iedereen hele fijne feestdagen en een goede vakantie!

Groetjes groep 4b

Start schooljaar 2018 2019