Groep 4 B

Groep 4B september 2019

Februari 2020

Verbouwen

Ik vind het leuk en ik ben benieuwd hoe het er uit komt te zien.

Ik ben blij en ik ben trots.

Carnaval

Carnaval was leuk omdat wij gingen feesten.

En we mochten verkleed.

December 2019

Afgelopen periode hebben wij aan het thema onze wereld gewerkt.

Onze wereld zijn de plaatsen waarin we leven - ons huis, onze familie, onze school. Het zijn de plaatsen waar we naar toe gaan, de mensen die we ontmoeten, de dingen die we kunnen zien, ruiken, horen, proeven en voelen. Onze wereld is belangrijk, omdat we het delen met veel andere levende wezens. We moeten onze wereld met respect behandelen en ervoor zorgen dat ze goed wordt verzorgd, zodat ieder mens, dier en plant gezond kan leven en genieten.

Reacties van kinderen

Ik vond alles van IPC leuk omdat je lekker creatief kan zijn! Wat hebben we gedaan? Geheime tuin maken, boom maken, speurtocht, spin tekenen, plattegrond maken en de schuur verven.

Ik vond van IPC het schilderen leuk omdat het mooi geworden is. Het knutselen vond ik leuk omdat ik het goed kon.