Groep 4 B

Welkom op de leerlingenpagina van groep 4 B

Maart 2019

De afgelopen tijd zijn we weer met van alles aan de slag geweest. De vrijdag na de voorjaarsvakantie vierden we Carnaval. Op de foto kunt u zien hoe wij verkleed waren. Het was echt een super gezellige ochtend waarin we veel hebben gedanst.

Verder zijn we voor IPC met een nieuw thema gestart. We werken nu over speelgoed. In onderstaande stukjes kunt u wat ervaringen van de leerlingen lezen.

Veel kinderen hebben zelf (heel oud) speelgoed mee naar school genomen en we hebben inmiddels al weer veel bijgeleerd. We hadden het over speelgoed van onze opa’s en oma’s, vaders en moeders en natuurlijk speelgoed van nu.
We hadden het ook over de materialen waarvan speelgoed is gemaakt. Waarom is er voor die materialen gekozen? Volgende week gaan we met techniek aan de slag. Wij hebben er zin in!

Van kyra leusink 7 jaar  Bo   Beima  7 jaar

De magic speelgoed maker Maakt magic speelgoed. maar wie is de speelgoed maker? Meester wim natuurlijk!maar wie zijn de magic speelgoed juf mary & janeke & ester maar #speelgoed #gemaakt door rita & max.

Verder begint het zonnetje weer wat vaker te schijnen. Dat betekent dat wij weer lekker in de zandbak kunnen bouwen. Tot de volgende keer!

Februari 2019

De afgelopen weken konden wij niet gymmen in de gymzaal aan de Skagerrak. Wij gymden bij Optima Forma. Dat was heel leuk! Soms mochten we in een sportzaal en soms in de judozaal. We hebben ook 2 echte judolessen gekregen van meneer Kroesen. Dat was heel erg leuk!

We hebben ook afscheid genomen van juf Marga want juf Janneke kwam weer terug van zwangerschapsverlof. We hebben een fijne tijd gehad met juf Marga en bij het afscheid hebben we samen lekker pannenkoeken gegeten. Juf Janneke is vanaf nu op maandag, dinsdag en woensdag bij ons.

Tijdens de nationale voorleesdagen hebben verschillende ouders van kinderen uit onze klas voorgelezen. We hebben genoten van de mooie verhalen!

December 2018

De donkere dagen voor kerst...

Groep 4b leest lekker  in het donker.

Wij wensen iedereen hele fijne feestdagen en een goede vakantie!

Groetjes groep 4b

Start schooljaar 2018 2019