Groep 5 A

Welkom op de leerlingenpagina van groep 5 A

Oktober 2017

We hebben monsters  gemaakt voor de kinderboeken week 2017. We hebben ook aan groep 3a voorgelezen. We hebben ook monster tekeningen gemaakt. We hebben ook leuken boeken gelezen. We hebben ook de tekeningen van de monsters op het raam gehangen. We hebben ook een strand geknutseld

Van Sjoerd en Mick

Hallo wij zijn groep 5a en wij gaan een stukje schrijven over wat we deze weken met IPC hebben gedaan. Je kon airmiles verdienen en je mocht zelf met je groepje kiezen waar je heen wou . En we vroegen aan kinderen waar ze een keer zijn geweest en waar ze graag een keer naar toe willen. We hebben en mindmap gemaakt over luchthavens. En we hebben logo’s bekeken en logo’s gemaakt.We hebben een stukje gefilmd over Lelystad airport en we hebben spelletjes gespeeld om airmiles te verdienen.

Thijn en Luna

september 2017

Wij zijn groep 5a. De eerste twee schoolweken zijn alweer voorbij.  We moeten best wel even wennen. Wij hebben elkaar beter leren kennen door bijvoorbeeld een stamboom te maken en een blad in te vullen over onszelf. In groep 5 moeten wij tijdens rekenen antwoorden schrijven in een hokjesschrift. Dat valt nog niet mee. Ook moeten wij op donderdag op de fiets naar gym. Het fietsen in de rij gaat al heel goed.  Op vrijdagmiddag gaan wij nu ook naar school. Gelukkig doen wij dan leuke dingen zoals knutselen en vrij lezen. Tijdens vrij lezen mogen we altijd zelf een leuk boek of tijdschrift meenemen of iets anders wat wij leuk vinden om te lezen.