Groep 5 B

Welkom op de leerlingenpagina van groep 5 B

Februari 2019

IPC

De afgelopen weken zijn wij bezig geweest met het thema: ‘red de wereld. We hebben weer nieuwe dingen geleerd over het tropisch regenwoud, omgekapte bomen, informatie opgezocht in een atlas, een kunstwerk gemaakt over het regenwoud, geleerd hoeveel lagen een tropisch bos heeft en welke dieren daar in leven, tropisch fruit geproefd, een eigen strijdlied gemaakt en we hebben eigen cocktails gemaakt van fruit. Kortom, we vonden het een superleuk thema en we hebben veel verschillende dingen uitgeprobeerd.

Groetjes,

Groep 5b

December 2018

Kerst 

Met groep 5b hebben wij ook kerst gevierd! We hebben allemaal wat lekkers gemaakt en meegenomen naar school. We zaten helemaal vol toen wij klaar waren. 

Daarna hebben wij gezongen op het plein en kon je nog even gezellig op het plein blijven of naar huis. We hebben een leuke avond gehad! 

Groetjes,  

ons 


November 2018

Wij hebben dit jaar voor het eerst lootjes getrokken met Sinterklaas. We deden dit omdat we nu in groep 5 zitten. Iedereen kreeg een verlanglijstje en daarop mocht je je naam schrijven en de cadeautjes die je dan graag wilde hebben. Dan werden de lijstjes weer teruggegeven aan meester en mocht iedereen een lootje trekken. Je moest dan iemand uit de klas hebben en niet jezelf.  

We hebben op 5 december de surprises met cadeautjes en de gedichten meegenomen naar school. De hele ochtend hebben wij hier over gedaan en het was super gezellig en leuk! 

Groetjes, 

Groep 5B

 

Start schooljaar 2018 2019