Groep 6 A

Welkom op de leerlingenpagina van groep 6 A

Februari 2018

Groep 6a heeft een aantal gezellige en vooral ook serieuze weken achter de rug met veel toetsen. We hebben in de klas hard gewerkt en veel geoefend. Dit oefenen doen we ook vaak in samenwerk vormen (coöperatief). Daarvan zijn hier ook 2 foto’s te zien tijdens een taalles over woordenschat.

Groeten groep 6a

December 2017

De afgelopen periode stonden in het teken van gezellige activiteiten in de donkere maanden. Naast sinterklaas en kerst hebben we op school ook heel Albert Schweitzer bakt georganiseerd, waarbij alle kinderen van de klas een baksel mee naar school namen om vervolgens samen lekker te nuttigen.

Sinterklaas 2017

November 2017

We hebben ons de afgelopen weken verdiept in een nieuwe manier van lesgeven voor de wereld oriëntatie vakken. Dit heet IPC. We leerden daarbij van alles over luchthavens en vervoer. Verder is de tijd van pepernoten en gezelligheid weer aangekomen. Vandaar foto’s van het bezoek van de strooipieten in groep 6a.

Oktober 2017

We hebben een leuke tijd achter de rug met elkaar in groep 6a. Ook de kinderboeken week was weer geslaagd. Hierbij hebben we ook leuke activiteiten gedaan, zoals op de foto’s te zien is.

Groeten groep 6a

September 2017

Groep 6a is ondertussen ook al weer 2 weken naar school geweest. Het is een veelzijdige groep. We zijn goed gestart. Het is gezellig en er wordt hard gewerkt.