Groep 6 B

Welkom op de leerlingenpagina van groep 6 B

Start schooljaar 2018 2019

In groep 6 b doen we veel dingen zoals rekenen, spelling ,dictee, gym, lezen, knutselen, trefwoord, IPC, taakspel, schrijven, tafels, Ambrasoft op de computer en Verkenners. We hebben hele leuke juf ze heet juf Jannie. Wij hebben 24 kinderen in de klas we zijn verdeeld over 6 groepjes van 4. Er zijn 13 jongens  en 11 meisjes we zijn nu in de 7 week op vrijdag. We hebben ook heel leuk klaar werk dat is werk voor als we klaar zijn en we hebben ook een weektaak die krijgen we elke maandag en vrijdag moet de weektaak af zijn. Het is heel leuk in groep 6 we doen ook spelletjes als we goed gewerkt hebben. We beginnen de dag ook met flitskaart dat zijn  kaartjes met keersommen er op je hebt lichtgroen en donkergroen en dan ga je met je schouder maatje flitskaart doen. Wij hebben ook een schouder maatje dat is degene die naast je zit in je groepje je hebt ook een oog maatje en een schuin tegenover maatje.