Groep 6 B

Welkom op de leerlingenpagina van groep 6 B

Oktober 2017

Met IPC hebben we het over luchthavens. We begonnen met een paar opdrachten in de gymzaal. Met die opdrachten konden we airmiles verdienen. Toen konden we kiezen naar welk land we wouden. We gingen ook nog een logo ontwerpen .Ze zijn allemaal heel mooi. De meesters en juffen hebben ook nog voorlezen als de bel ging . Alle groepen 5 tot en met 8 gingen voorlezen aan groep 1 ,2 ,3  en 4. Soms aan twee en soms aan een.

Kris en Mees

september 2017

De eerste 2 weken van groep 6 zijn al weer achter de rug. Het begin van het schooljaar was best spannend omdat we voor het eerst niet in het hoofdgebouw zitten. We zijn erg blij met een mooi veld waarop we (als het droog is) lekker kunnen voetballen en spelen. De eerste week hebben we al meteen 2 verjaardagen gevierd. Ook hebben we al lekker getekend en geknutseld.