Groep 8 A

Groep 8A september 2019

Februari 2020

Carnaval.

Dit jaar was onze laatste carnaval op de basisschool, helaas. We hebben veel gedanst en gehost. Dit jaar waren er natuurlijk ook weer een prins en prinses, namelijk Sam en Joost uit groep 8. Dit was weer een jaar vol plezier en gezelligheid. We hadden veel goeie optredens van de leerlingen en  van de juffen en meesters. En er waren veel mensen leuk verkleed en geschminkt, bijna de hele school. Dit jaar waren er ook weer veel prijzen gewonnen zoals medailles van chocola, gewone medailles en dansen in het Talmahof.

December 2019 (Kerst)

Ook dit jaar was kerst héél leuk op school. Kinderen hadden het naar hun zin. Ook hadden de kinderen een leuke sneeuwpop geknutseld. Ook met het kerstdiner was het gezellig en leuk, en er was natuurlijk veel eten.De tafels puilden uit met het eten. Maar na een halfuur waren de tafels voor 70% leeg.

Met vriendelijke groet

Dylan en Daniël

December 2019 (Sinterklaas)

Vrijdag 22 november zijn wij met de klas naar beeld en geluid geweest in Hilversum. In de ochtend hebben we zelf een interview gemaakt en opgenomen met camera’s. Hierbij kwam Laura van het jeugdjournaal ons helpen om goede vragen te stellen. In de middag hebben we het museum bezocht. In dit museum zijn heel veel dingen te doen en het leuke is dat je alle filmpjes uit het museum naar je mailadres gestuurd krijgt. We hebben in een auto in Flikken Maastricht gezeten, popster gespeeld en nog veel meer. Het was een erg leuke dag.

Schoolkamp groep 8

Daar gingen met de boot naar Ameland!

Toen we aankwamen op Ameland stonden er fietsen voor ons klaar we gingen met de fiets naar Sier aan ze. Toen we aankwamen gingen we eerst een broodje eten op het terras. We gingen naar de kamers, daarna gingen we naar het strand voor wie is de mol. We moesten daar zandkastelen bouwen in teams daarna mocht iedereen zwemmen of terug naar de kamers. ’S Avonds gingen we voor wie mee wou nog 10 tellen in de rimboe spelen daarna ging iedereen naar de kamer en slapen. De tweede dag gingen we een paar wie is de mol spellen spelen en die avond was de bekendmaking van wie is de mol de mollen waren: Zoë, Fabian, Jaiden en Megan. Die avond gingen we nog een boswandeling maken in groepjes en degene die niet meewouden konden spelletjes doen. Daarna ging iedereen nog kletsen en daarna slapen. Om 6 uur ’s ochtends ging het brandalarm af en iedereen moest naar buiten gelukkig was er geen brand. Daarna mochten we allemaal weer terug naar onze kamer. De derde dag was iedereen alweer aan het inpakken. We gingen nog even op de fiets naar de vuurtoren en toen op de boot naar huis.

Het was een heel leuk kamp!