Groep 8 A

Welkom op de leerlingenpagina van groep 8 A

December 2018

Sinterklaas 2018

Wat waren en mooie surprises  er werd veel aan gewerkt iedereen was blij om hun eigen surprise te zien je had natuurlijk wel geduld nodig er waren dit jaar ook  weer rommelpieten die hebben behoorlijk veel rommel gemaakt je was best wel lang bezig met het opruimen van alle rommel die de rommelpieten hebben gemaakt en sint en de pieten zijn ook langs geweest en iedereen is heel erg verwent met alle pepernoten en snoepjes die ze hebben gekregen.

Kerstdiner 2018

20 december was het kerstdiner op school en toen gingen we met z,n allen eten. En hebben we met de hele school gezongen . we hadden veel plezier samen. De alle kinderen hadden lekkere dingen gemaakt.er stonden brownies, wraps, soesjes en nog veeeel meer.

Rommelpieten 2018

Iedereen gooide zijn fiets op de grond en gingen voor het raam kijken ze wouden heel graag naar binnen maar ze moesten wachten. Toen mochten we naar binnen en het was een rommel alle tafels lagen op de kop en meester Ivo’s deur lag er ook uit. Piepschuim lag door de hele klas van groep 8A

En er stond een kerst boom in de gang op de tafel en er lag heel veel papier in de gang en we maakten expres rommel en gooide alle piepschuim door de klas en het was een chaos.

Patat smaak test

De ene patat was lekkerder dan andere patat we hebben het zelf gemaakt met verschillende aardappels we kregen eerst een boekje om ons te vermaken je kon een woordzoeker doen en toen we patat kregen moesten we een cijfer geven voor de patat veel mensen vonden nummer 3 lekker.

En ze waren lekker aan het smikkelen het was een afsluiten van i.p.c het waren verschillende kleuren. Er waren ,fastfood patat, verse friet. Bulk friet ,twisterfriet ,  het heel gezellig .

Groetjes Raymond en Thomas

Start schooljaar 2018 2019

Op 26 september gingen we op kamp naar Ameland we gingen om de boot en daarna moesten we gaan fietsen. Toen we er kwamen gingen we de kamers indelen en beginnen met wie is de mol. Daarna gingen we lekker even zwemmen in de zee op het stand.  Toen gingen we het eerste mollenspel doen dat was levend cluedo.’s Avond gingen we nog een mollen spel doen dat was chaos bingo en het was heel erg leuk want je moest allemaal spullen van je kamer halen. Toen konden we kiezen tussen een wandeling en tientellen in de rimboe. Je kon ook gewoon op het kamp blijven. Daarna gingen we lekker dansen tot half 2 en hebben we het liedje baby shark ontdekt dat is nu het nieuwe kamp liedje van 2018 J. Het was erg gezellig maar we moesten naar bed. De volgende ochtend werden we wakker gemaakt met natuurlijk baby shark. We gingen weer een mollenspel doen deze keer was het op het strand. We moesten allemaal opdrachten doen zoals met hoepels naar de overkant komen, rennen naar het water dan 10 rondjes om de pion  en terug. Toen gingen we zandkastelen bouwen. Toen we klaar waren gingen we de groep 8 quiz doen. Het waren verschillende onderwerpen zoals Disney, sport en topografie. Je kreeg elke keer een emmer over je heen als je een fout antwoord had. Het vieste dat je over je heen kon krijgen was erwtensoep. Toen gingen we korren. Daarna hadden we de uitslag van wie is de mol. Het was erg spannend. Toen kon je nog een lichtjes tocht doen en weer lekker naar bed. Vrijdag gingen we ontbijten en naar de vuurtoren daar zijn we ook nog naar boven geweest. Daarna mochten we nog even winkelen in Nes en gingen we naar de boot weer lekker naar huis. (slapenJ)

Yara en Eline