Groep 8 A

Welkom op de leerlingenpagina van groep 8 A

Start schooljaar 2018 2019

Op 26 september gingen we op kamp naar Ameland we gingen om de boot en daarna moesten we gaan fietsen. Toen we er kwamen gingen we de kamers indelen en beginnen met wie is de mol. Daarna gingen we lekker even zwemmen in de zee op het stand.  Toen gingen we het eerste mollenspel doen dat was levend cluedo.’s Avond gingen we nog een mollen spel doen dat was chaos bingo en het was heel erg leuk want je moest allemaal spullen van je kamer halen. Toen konden we kiezen tussen een wandeling en tientellen in de rimboe. Je kon ook gewoon op het kamp blijven. Daarna gingen we lekker dansen tot half 2 en hebben we het liedje baby shark ontdekt dat is nu het nieuwe kamp liedje van 2018 J. Het was erg gezellig maar we moesten naar bed. De volgende ochtend werden we wakker gemaakt met natuurlijk baby shark. We gingen weer een mollenspel doen deze keer was het op het strand. We moesten allemaal opdrachten doen zoals met hoepels naar de overkant komen, rennen naar het water dan 10 rondjes om de pion  en terug. Toen gingen we zandkastelen bouwen. Toen we klaar waren gingen we de groep 8 quiz doen. Het waren verschillende onderwerpen zoals Disney, sport en topografie. Je kreeg elke keer een emmer over je heen als je een fout antwoord had. Het vieste dat je over je heen kon krijgen was erwtensoep. Toen gingen we korren. Daarna hadden we de uitslag van wie is de mol. Het was erg spannend. Toen kon je nog een lichtjes tocht doen en weer lekker naar bed. Vrijdag gingen we ontbijten en naar de vuurtoren daar zijn we ook nog naar boven geweest. Daarna mochten we nog even winkelen in Nes en gingen we naar de boot weer lekker naar huis. (slapenJ)

Yara en Eline