Groep 8 A

Maandag t/m vrijdag juf Annemarie

Groep 8A september 2019

Schoolkamp groep 8

Daar gingen met de boot naar Ameland!

Toen we aankwamen op Ameland stonden er fietsen voor ons klaar we gingen met de fiets naar Sier aan ze. Toen we aankwamen gingen we eerst een broodje eten op het terras. We gingen naar de kamers, daarna gingen we naar het strand voor wie is de mol. We moesten daar zandkastelen bouwen in teams daarna mocht iedereen zwemmen of terug naar de kamers. ’S Avonds gingen we voor wie mee wou nog 10 tellen in de rimboe spelen daarna ging iedereen naar de kamer en slapen. De tweede dag gingen we een paar wie is de mol spellen spelen en die avond was de bekendmaking van wie is de mol de mollen waren: Zoë, Fabian, Jaiden en Megan. Die avond gingen we nog een boswandeling maken in groepjes en degene die niet meewouden konden spelletjes doen. Daarna ging iedereen nog kletsen en daarna slapen. Om 6 uur ’s ochtends ging het brandalarm af en iedereen moest naar buiten gelukkig was er geen brand. Daarna mochten we allemaal weer terug naar onze kamer. De derde dag was iedereen alweer aan het inpakken. We gingen nog even op de fiets naar de vuurtoren en toen op de boot naar huis.

Het was een heel leuk kamp!