Voorstellen

Wij zijn de leerlingenraad voor het schooljaar 2017-2018.

Wij willen ons even voorstellen:

• Ik ben Jur en ik zit in groep 6b. Ik ben 10 jaar oud en mijn hobby is tennis. Ik zit in de leerlingenraad omdat ik schonere wc’s wil hebben op school en dat we meer beweging krijgen.
  • Hoi, ik ben Tom en ik ben 11 jaar oud en ik zit in groep 8b. Ik zit in de leerlingenraad omdat ik meer digitaal onderwijs zou willen hebben. Een digibord of tv in de hal. Daarnaast zou ik meer te spelen willen hebben op het plein en op het veld bij de dependance.
  • Ik ben Sanne en ik ben 9 jaar oud. Ik zit in groep 5a. Mijn hobby is turnen. Ik heb een zusje en die heet Marit. Ik weet nog niet wat ik zou willen veranderen nu ik in de leerlingenraad zit. Dat komt nog wel.
  • Ik ben Jurre en ik ben 9 jaar oud, ik zit in groep 6a en ik heb een broertje, Hidde. Ik weet nog niet wat ik dit jaar wil aanpakken in de leerlingenraad.
  • Hallo, ik ben Jesley, 10 jaa oud en ik ben op 26 februari jarig. Mijn hobby is dansen. Ik zit in groep 7b. Ik zit in de leerlingenraad en mijn idee is om op onze school en daarbuiten heel veel afval op te ruimen. Ik vind dat nodig want ik vind dat milieurvervuiling.
  • Ik ben Stijn en ik ben 8 jaar oud. Ik zit in groep 5b en ik zit in de leerlingenraad omdat graag meer te zeggen willen hebben over de cadeautjes die Sinterklaas op school brengt.
  • Ik ben Yara, ben 10 jaar oud en ik zit in groep 7a. Ik speel viool en ik dans. Ik zit nu in de leerlingenraad en wil een aantal dingen aanpakken.  Zoals de wc’s, die moeten echt schoner. En het parkeren van de fiets tussen de hekken en het voetbalveld, dat moet ook anders.
  • Ik ben Matthijs en ik zit in groep 8a. Ik zit op atletiek. Op school heb ik veel interesse in rekenen en taal. Ik zit nu in de leerlingenraad en vind het leuk om over dingen mee te kunnen praten.