Samen maken we de school

Onze katholieke school staat open voor ieder die dit aanspreekt en er met eigen mogelijkheden aan wil bijdragen. Ouders beschouwen we als partners, niet als cliënten.

We werken vanuit een open katholiek christelijke levensoriëntatie. Gastvrijheid en openheid naar elkaar staan hoog in het vaandel. We houden rekening met verschillen, ook op cultureel en levensbeschouwelijk gebied. Daarom hechten we eraan dat alle kinderen meedoen aan alle activiteiten van de school, ook die welke met onze identiteit verbonden zijn. We sluiten niemand uit en tolereren ook niet dat er iemand uitgesloten wordt. Alleen zo kunnen we waarmaken dat we een samenleving in het klein zijn. Een school waar kinderen mogen leren hoe je met elkaar aan een goede toekomst bouwt.