Groep 3 B

Welkom op de leerlingenpagina van groep 3 B

Speelgoed dag in groep 3b

Vandaag zijn wij in het speellokaal want onze klas wordt geverfd. We spelen fijn met speelgoed van thuis. We mogen ook in de gangen en in de hal. Straks gaan we lekker vrij gymmen in de gymzaal. Fijne vakantie!

Groetjes, groep 3b

september 2017

Lorenza: Ik speel graag met Rita. Het leukste van de klas is werken en op het bord. Hidde: Nieuwsbegrip ging over nieuwe dieren. De apen vond ik het leukst. Mitchell: Met techniek vond ik het leuk om de eikels te maken en volgende keer ga ik een zeepje maken. Luuke: zelf werken en op het bord vind ik leuk. Op de computer. Zelf tekenen, rekenen en lezen is ook leuk. Emma: Buiten spelen, rekenen, knutselen, zelf tekenen en op de computer vind ik leuk. Oh ja en nog lezen. Rita: ik vind knutselen heel erg leuk en ik speel graag met Lorenza. En ik speel met Lorenza op het bord.Kyra: Ik vind het leuk om op het bord te gaan. En ik vind het leuk om op de computer te gaan. En ik vind het leuk om in mijn map te gaan. Vince: ik vind het leuk in groep 3. Met Luuke, Emma, Max en Twan spelen. Max: Rekenen vind ik leuk en spelen met Twan. Sheïly: Ik vind het leuk om met Nikki te spelen en buiten spelen.Esmee: ik vind het leuk om op de computer te gaan, in het schriftje en om met Noëlle te spelen. Nikki: Ik vind het leuk om buiten te spelen op het klimrek. Noah: Als je jarig bent krijg je cadeautjes. In de klas mag je trakteren en de taart op het digibord versieren. Ilse: We gaan lezen, rekenen, schrijven en knutselen. Damian: In de gymzaal doen we erop en eraf. En ik vond het leuk dat we gingen zwaaien met het touw.Hugo: Ik vind techniek leuk want ik ging zeepjes maken. Ik heb een groen olifantje gemaakt. Lisanne:Ik ga verhuizen naar Swifterbant en ik vind het jammer dat ik naar een andere school ga. Maura: ik vind het leuk om zeepjes te maken omdat ze ook lekker ruiken.Bo: ik vind kleuren in mijn map en zeepjes maken het leukst op school. Noëlle: Ik vind kleuren in mijn map en zeepjes maken het leukst om te doen. Mika: Ik vind verstoppertje en tikkertje het leukst om buiten te doen. Twan: ik vind het schommelen met gym het leukst op school. Tim: ik ging samen met de burgemeester troep opruimen in de buurt.