Groep 3 B

Welkom op de leerlingenpagina van groep 3 B

December 2017

Na de kerstvakantie is juf Britt voor het laatst

Juf Britt

Liefe juf komt altjiop woesdag  zij helptb ons altijt  met reekenen en  met lezen je bent heel liefe juf britt.  Vince en Luuke

We gingen met je knutselen

Hoofd-schouders-knie en teen hebben we in het Engels geleerd. We hebben veel spelletjes met juf Britt gedaan.

We vinden het jammer dat je weggaat.

Veel plezier op je nieuwe school

Het is bijna vakantie en dan gaan we altijd de groepjes wisselen. Dan komen we allemaal op een andere plek te zitten. De volgende dag weten we soms niet meer waar we moeten zitten

De rode manden zijn voor de gymtassen. Want anders zijn de kapstokken te vol en wordt het een rotzooi.

Vrolijk Kerstfeest voor iedereen!

Groep 3b

November 2017

Groep 3b heeft veel lekkers gemaakt voor bij de high tea. De tafels stonden er vol mee! En zelfs tijdens het lezen werd er nog gesnoept van al het lekkers!

Ook bij groep 3b was de Rommelpiet langs geweest. De hele klas stond op de kop. Glitterpennen, puzzels en schriften lagen door het lokaal. Gelukkig hebben alle kinderen goed meegeholpen met opruimen!

Bij Sinterklaas hoort natuurlijk Pietengym! Er werd over daken geklommen en gekoprold, pakjes werden overgegooid en in de schoorsteen gedaan en het klimmen in de schoorsteen werd geoefend in het wandrek. De kinderen van groep 3b kunnen echte pieten zijn!

Speelgoed dag in groep 3b

Vandaag zijn wij in het speellokaal want onze klas wordt geverfd. We spelen fijn met speelgoed van thuis. We mogen ook in de gangen en in de hal. Straks gaan we lekker vrij gymmen in de gymzaal. Fijne vakantie!

Groetjes, groep 3b

september 2017

Lorenza: Ik speel graag met Rita. Het leukste van de klas is werken en op het bord. Hidde: Nieuwsbegrip ging over nieuwe dieren. De apen vond ik het leukst. Mitchell: Met techniek vond ik het leuk om de eikels te maken en volgende keer ga ik een zeepje maken. Luuke: zelf werken en op het bord vind ik leuk. Op de computer. Zelf tekenen, rekenen en lezen is ook leuk. Emma: Buiten spelen, rekenen, knutselen, zelf tekenen en op de computer vind ik leuk. Oh ja en nog lezen. Rita: ik vind knutselen heel erg leuk en ik speel graag met Lorenza. En ik speel met Lorenza op het bord.Kyra: Ik vind het leuk om op het bord te gaan. En ik vind het leuk om op de computer te gaan. En ik vind het leuk om in mijn map te gaan. Vince: ik vind het leuk in groep 3. Met Luuke, Emma, Max en Twan spelen. Max: Rekenen vind ik leuk en spelen met Twan. Sheïly: Ik vind het leuk om met Nikki te spelen en buiten spelen.Esmee: ik vind het leuk om op de computer te gaan, in het schriftje en om met Noëlle te spelen. Nikki: Ik vind het leuk om buiten te spelen op het klimrek. Noah: Als je jarig bent krijg je cadeautjes. In de klas mag je trakteren en de taart op het digibord versieren. Ilse: We gaan lezen, rekenen, schrijven en knutselen. Damian: In de gymzaal doen we erop en eraf. En ik vond het leuk dat we gingen zwaaien met het touw.Hugo: Ik vind techniek leuk want ik ging zeepjes maken. Ik heb een groen olifantje gemaakt. Lisanne:Ik ga verhuizen naar Swifterbant en ik vind het jammer dat ik naar een andere school ga. Maura: ik vind het leuk om zeepjes te maken omdat ze ook lekker ruiken.Bo: ik vind kleuren in mijn map en zeepjes maken het leukst op school. Noëlle: Ik vind kleuren in mijn map en zeepjes maken het leukst om te doen. Mika: Ik vind verstoppertje en tikkertje het leukst om buiten te doen. Twan: ik vind het schommelen met gym het leukst op school. Tim: ik ging samen met de burgemeester troep opruimen in de buurt.