Groep 4 A

Welkom op de leerlingenpagina van groep 4 A

November 2017

We kreegen een brief van sinterklaas en juf esther leeste het voor en we meosten een behang maaken voor sinterklaas en de pieten om dat er schure in muuren saate  fleken hun jaylen en amy mees en iris en lotte mandisa en nog veel meer werkten samen om het behang te maken. Groeten jesper en amy en de hele klas

duo lezen het is het aller leukst  met duo lezen   moeten wen samen lezen en dat is leuk het eersten boek was saar wil winen het ging over hokie en het was een leuk boek

groeten nout en luca

Oktober 2017

De afgelopen weken hebben wij met project gewerkt over kleding. Op de eerst dag mochten wij allemaal verkleed naar school komen en hebben wij een modeshow gelopen. Ook zijn wij druk bezig geweest met het weven van bordjes.

STIL LEZEN REKENNEN KNUTSELEN PAUZEN VERJAARDAG  WERKEN SCHRIJVEN  STAAL DAGOPIN ETEN EN DRINKEN BUITENSPELEN   WE VONDEN HET SCHOOLJAAR LEUK EN GEZELEG  PROJECT EN WE HEBEN 24 KINDREN

Amy en Mees

september 2017

Wij zijn groep 4a, een klas met 24 kinderen, 10 meisjes en 14 jongens. Tot de herfstvakantie hebben wij de hele week juf Annemarie, na de vakantie komt ook juf Esther bij ons in de klas. De eerste twee weken van het schooljaar zitten er alweer op en wij hebben al veel leuke dingen gedaan. Zo hebben wij al een verjaardagskalender gemaakt waarbij wij aan ballonnen hangen. Ook hebben wij vlaggetjes in de klas hangen waarop te zien is wat wij leuk vinden. Op deze manier kunnen wij elkaar goed leren kennen. Ook zijn wij natuurlijk al hard aan het werk geweest met spelling, rekenen, schrijven en begrijpend lezen. Wij vinden het heel leuk om met de hele klas een spelletje te doen. Wij hopen dat het een heel leuk, leerzaam en gezellig schooljaar wordt!