Groep 4 A

Welkom op de leerlingenpagina van groep 4 A

Maandag t/m dinsdag juf Erma, woensdag t/m vrijdag juf Alice

Oktober 2019

Wij zijn groep 4A van de Albert Schweitzerschool. Wij vinden dit een leuke school. Wij hebben een prettige groep. Wij hebben het heel leuk met elkaar. Simon vindt het de leukste klas van de school. We werken in fijne groepjes. Juf Erma en juf Alice zijn lief. Iedereen in deze klas is aardig. Iedereen vindt het leuk om te leren. Je mag fouten maken, graag zelfs.

Wat doen we in groep 4?

We hebben al met keersommen gewerkt!

Veel kinderen vinden rekenen erg leuk. Op dit moment zijn we heel druk met de getallenlijnsommen. De getallenlijn hangt tot 120.

Sommige kinderen vinden het aan elkaar schrijven leuk en makkelijk.

Sommige kinderen vinden dit nog best lastig. We oefenen hard om mooie letters te maken.

Sommige kinderen vinden het dictee heel leuk. We hebben al 6 categorieën geleerd!

We doen allemaal leuke dingen.

We werken ook met een beloningsbord, als je je goed aan de regels houdt, krijg je een beloning.

Gym vinden de meeste kinderen superleuk.

Sommige kinderen zijn hier op elkaar verliefd. Dat vinden we heel grappig.