Groep 4 A

Welkom op de leerlingenpagina van groep 4 A

Februari 2019

Elk jaar besteden we op school aandacht aan de Nationale Voorleesdagen, dit jaar kwamen er moeders en een opa ons gezellig voorlezen. We hebben genoten!

We kunnen al een tijdje niet gymmen in de Skagerrak gymzaal, omdat die verbouwd wordt. Gelukkig kunnen we lekker gymmen bij Optima Forma. Wel even wennen hoor. Gelukkig kregen we twee echte judolessen! Dit was ontzettend gaaf!

December 2018

De eerste maanden van het schooljaar zijn alweer omgevlogen, wat ging het snel! We hebben met elkaar sinterklaas en kerstmis gevierd. Wij wensen iedereen een fijne vakantie en fijne feestdagen!

November 2018

We zijn begonnen met een nieuw IPC unit; communicatie magische media. De opening van deze unit vond plaats in het speellokaal. Hier mochten we met alle groepen 3 en 4 kijken naar een film op het scherm, gezellig met een bakje popcorn. Het leek net alsof we in de bioscoop waren. Communiceren kan op verschillende manieren. Zo moesten we met aardrijkskunde een route volgen door de buurt. Best lastig om dit van een plattegrond af te lezen! Gelukkig kwamen we weer bij school uit.

Start schooljaar 2018 2019

We hebben IPC ‘We zijn wat we eten’ afgerond, we hebben zelf pizza gemaakt! Het smaakte heerlijk! Tijdens deze unit hebben we de groei van zaden bekeken (twee keer, want de eerste keer ging niet helemaal goed). We hebben gekeken naar verschillende fruitsoorten, waar komen ze vandaan? Ook hebben we het fruit zelf nagemaakt. Leuke unit, met een leuke afsluiter!