Groep 4 A

Welkom op de leerlingenpagina van groep 4 A

Maandag, donderdag en vrijdag juf Alice, dinsdag en woensdag juf Carola

Februari 2020

Carnaval

We  hebben veel pluzier met ellkar iederen is verkleet we  hebben speltjes gedan  en ook geknutselt en   we hebben gedanst  we hebben film gekeken en  jayden is jarig  juf  heft  gedanst we hebben  feest  geviert we hebben playback gedaan. Groetjes van Sven en Emy

school gebouw albschweitserschool  emmelord  er komt 2 nieuwe  gebouwen en nieuwe groepen  nieuwe speelplaats. groep 5 en 7  alle goede dingen die gaan er uit en het schuurtje is gesloopt. en er staat een hek. nu hebben we een heel kleine speelplaats  en we kunnen niet meer goed voetbalen  en er komen leuken dingen  net zo als insektehotel  en een hele  groote speelplein  allemaal leuke dingen. en een insektehotel. is leuk en het is ook leuk. En welke meesters sein dat . meester wim en meester ivo  ze sein lief en hun doen grappig teiden les   echt leuk.

groeten Jayden en Milou uit groep 4a

We zijn met IPC bezig. We hadden een heleboel gebouwen opgezocht. We hebben ook met muziek gewerkt. We gingen geluiden maken. Met spekjes hebben we gebouwen gemaakt.We hadden zelf huizen gemaakt.We vinden het heel leuk.

Mik en Tara

December 2019

sinterklaas op school.

Sinterklaas en de pieten kwamen op school met de brandweer.Toen ze aankwamen zagen ze juf Coby op het dak.Juf Coby moest er af, maar de ladder van school was weg.Gelukkig had de brandweer een ladder en haalden ze juf Coby er af. Maar toen stond de piet die juf Coby eraf hielp, op de dak.

Sinterklaas in schoolSinterklaas kwam in de klas met de drie pieten twee jongens één meisje.En elke piet hat een zak pepernoten in hun hand hoofdpiet hat ook het boek van sinterklaas.

PolderwormWij waren naar de polderworm.Toen we er waren was er heel veel parkeer parkeerplaats.We kwamen binnen we mochten pepernoten.Toen gingen we naar de werk plaats.We zagen heel veel wormen.Wat weten we nude wormen gaan dood als licht op hun schijnt.Wormen eten turf.

Oktober 2019

Wij zijn groep 4A van de Albert Schweitzerschool. Wij vinden dit een leuke school. Wij hebben een prettige groep. Wij hebben het heel leuk met elkaar. Simon vindt het de leukste klas van de school. We werken in fijne groepjes. Juf Erma en juf Alice zijn lief. Iedereen in deze klas is aardig. Iedereen vindt het leuk om te leren. Je mag fouten maken, graag zelfs.

Wat doen we in groep 4?

We hebben al met keersommen gewerkt!

Veel kinderen vinden rekenen erg leuk. Op dit moment zijn we heel druk met de getallenlijnsommen. De getallenlijn hangt tot 120.

Sommige kinderen vinden het aan elkaar schrijven leuk en makkelijk.

Sommige kinderen vinden dit nog best lastig. We oefenen hard om mooie letters te maken.

Sommige kinderen vinden het dictee heel leuk. We hebben al 6 categorieën geleerd!

We doen allemaal leuke dingen.

We werken ook met een beloningsbord, als je je goed aan de regels houdt, krijg je een beloning.

Gym vinden de meeste kinderen superleuk.

Sommige kinderen zijn hier op elkaar verliefd. Dat vinden we heel grappig.