Groep 8 B

Welkom op de leerlingenpagina van groep 8 A

December 2017

Kerstdiner

De kerstvakantie is begonnen en de kinderen zijn naar huis. We hebben twee leuke kerstdagen gehad met zijn allen. Gisteren hebben we in de ochtend een kerscircuit gedaan, waar veel mooie dingen zijn gemaakt. Van kerststerren tot kersstukjes. U heeft ze thuis vast al gezien! ’ S Avonds hebben we lekker met zijn allen gegeten. Een stampot menu onder het genot van vele lichtjes en een haardvuur. Vandaag is de hele klas weer afgetuigd en zijn we geëindigd met een kerstfilm. Nog even aftellen en vakantie maar! Mijn stage zit er ook op in groep 8! Ik heb erg leuke tijd gehad in deze klas en ze hebben mij laten zien hoe leuk een bovenbouw stage kan zijn. In februari ga ik voor twee weken naar Suriname en daarna ben ik te vinden in groep 1/2. Ik wens u fijne feestdagen en gelukkig nieuwjaar!

Groet, Anne

   


November 2017

Tutor lezen

Deze week zijn wij begonnen met tutor lezen bij groep 3b. (juf Mary)Maandag heeft juf Mary ons uitgelegd hoe wij samen met een leerling van groep 3 gaan lezen.
De kinderen van groep 3b vinden het heel leuk om met ons samen te lezen!
Ze zien ons een beetje als hun meester of juf. Wij vinden het zelf ook super leuk om met de kinderen van groep 3b te lezen.

Groetjes

   


Oktober 2017

Eerste school weken

De tijd is voorbij gevlogen. De herfstvakantie is alweer begonnen. De afgelopen periode hebben we hard gewerkt op school. We hebben deze periode afgesloten met een heerlijke zelfgemaakte lunch. We hebben tomatensoep, groentesoep en een broodje gezond gemaakt. 
Het was een super gezellige middag. Nu gaan we lekker een weekje vakantie vieren!
Groetjes groep 8b

 


September 2017

We hebben heel veel zin in ons laatste jaar op de Albert Schweitzerschool!
Groep 8b