Groep 8 B

Welkom op de leerlingenpagina van groep 8 b

Maart 2019

Carnaval

Vrijdag 1 maart was het eindelijk zover… CARNAVAL. De hele week hadden we er al zin in. Hoe gaat iedereen verkleed, wie wordt prins/prinses carnaval, kennen we alles pasjes voor de playbackshow. Alle vragen werden deze dag beantwoord.
We begonnen de dag in de klas. Er stond een film op en we hebben geoefend voor de playbackshow. Tussendoor nog even gefeest met de raad van 11 in de dependance. Na de middagpauze was de playbackshow. De hele groep deed mee met het nummer Baby Shark. Het was een super gezellige dag!

Groetjes groep 8b.

December 2018

Kerst

Donderdag 20 december hebben we gezellig Kerst gevierd op school. Iedereen had een lekker gerecht meegenomen. We begonnen het diner met een champagneglas met ranja om te proosten op het nieuwe jaar. Het was een super gezellige avond.

Wij wensen iedereen prettige feestdagen toe en een gelukkig 2019

Groetjes groep 8b.

IPC

Het eerste thema van IPC “De Wijde Wereld” zit erop. De afgelopen periode zijn we druk geweest met handel, import, export, producten uit VS en fastfood. We hebben het thema afgelopen met een patatsmaaktest. We mochten de patat zelf maken. Super leuk en lekker.

Groetjes groep 8b