Je samen inzetten voor anderen

Een katholieke school probeert dienstbaar te zijn, aan de samenleving dichtbij en ver weg. Dat doen we in de eerste plaats door goed onderwijs te geven aan uw kind. Door ervoor te zorgen dat uw kind kan gedijen op onze school. Leren met hoofd, hart en handen vinden we belangrijk. We stellen ons onderwijs zo samen dat “heel het kind” zich kan ontwikkelen. Dus naast het leren besteden we ook aandacht aan creativiteit, sociaal-emotionele en spirituele ontwikkeling. Van tijd tot tijd zetten we ons in voor een goed doel. Kinderen ontdekken dat ze verschil kunnen maken en dat elk op eigen wijze iets kan bijdragen. Dienstbaarheid betekent voor ons ook een goede relatie met ouders. In de opvoeding van uw kind helpen we elkaar over en weer. Dienstbaarheid betekent ook dat we als school onze plaats weten in de buurt, de lokale gemeenschap en in de parochiegemeenschap. We dragen ons steentje bij waar dat kan.