Voorstellen stagiaires

Hoi! Ik ben Eline, 23 jaar en woon in Marknesse. Ik ben vierdejaars student aan de Katholieke Pabo te Zwolle en mag nu zelfstandig een groep draaien. Dit jaar sta ik  daarom op donderdag en vrijdag in groep 4A. Hiernaast ben ik actief met Twirlen en hou ik van lezen in een goed boek.

Hallo! Ik ben Corine, 19 jaar en ik woon in Marknesse. Op dit moment ben ik derdejaars student op de Katholieke Pabo in Zwolle. Je kan mij al voorbij hebben zien lopen op het hoofdgebouw: ik geef namelijk les in groep 3B bij Mary. Helaas ben ik tot de kerstvakantie aanwezig, vanaf januari begin ik een heel nieuw avontuur in Noorwegen. Ik ga daar studeren van januari tot en met mei. Ik hoop u een keer te treffen in groep 3B!

Hoi! Ik ben Bente, 19 jaar oud en woon in Tollebeek. Vorig jaar ben ik begonnen met de pabo aan de Katholieke Pabo Zwolle, nu dus een tweedejaars student. Vanaf oktober dit jaar loop ik stage bij Arjen in groep 7A. Vanaf februari ga ik stagelopen bij de kleuters. Wie weet treffen we elkaar een keer!

Hoi! Ik ben Rozemarijn 18 jaar oud en ik woon in Emmeloord. Ik ben een eerstejaars student op de Katholieke Pabo in Zwolle. Begin dit schooljaar ben ik begonnen bij de kleuters en tot begin januari kunnen jullie mij hier vinden in groep 1/2C bij Wilma en op