Aanvullende informatie kinderopvang

Het bestuur is dit contract aangegaan voor een jaar. Uitgangspunten bij het aangaan van het contract zijn:

  • De instelling voor kinderopvang moet geregistreerd zijn bij de gemeente
  • De instelling voor kinderopvang moet voldoen aan de wet kinderopvang
  • De instelling voor kinderopvang moet uiterlijk per 01-08-2010 voldoen aan de HKZ-certificering (HKZ = keurmerk voor kwaliteitszorg in o.a. de kinderopvang)

Als u behoefte heeft aan voor- en/of naschoolse opvang voor uw kind(eren), dan verwijzen wij u naar onderstaande instanties.

Adressen en telefoonnummers:

SKN  
Europalaan 40 A  
8303 GJ Emmeloord  
tel. 0527-620613
SKF  
Acacialaan 12  
8302 AK Emmeloord  
tel. 0527-618509
Alles Kids  
Meerweg 18  
8313 AJ  Rutten  
tel. 0527-263100
Kids Centre  
E.P. Seidelstraat 4a  
8307 BL  Ens  
tel. 0527-254525

Met hen kunt u afspraken maken over de door u gewenste vorm van opvang. Uiteraard zijn hieraan kosten verbonden. Misschien bestaat voor u de mogelijkheid om hiervoor een tegemoetkoming te krijgen. Inlichtingen hierover kunt u inwinnen bij de kinderopvang.

Uiteraard kunt u voor uw kind(eren) voor een andere vorm van opvang kiezen.

BUITENSCHOOLSE OPVANG   SKN

De school gaat uit, tijd voor plezier en avontuur! Eerst even bijkletsen bij een kopje thee of limonade met een cracker of fruit.En daarna? Doen wat je wilt en met wie je dat wilt; binnen spelen, buiten avonturieren, of meedoen met een van de activiteiten op de bso zoals bakken, knutselen of sport en spel. Meedoen mag maar hoeft niet. De buitenschoolse opvang is in vrije tijd en dus kunnen kinderen zelf kiezen wat ze willen doen. Natuurlijk altijd onder deskundige begeleiding.Buitenschoolse opvang is voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar, voor schooltijd, tussen de middag, na schooltijd, tijdens schoolvakanties en op studiedagen. Veel van de basisscholen zijn verbonden aan een van onze opvanglocaties. Kinderen kunnen daardoor altijd met schoolvriendjes en -vriendinnetjes naar de opvang. In overleg kunnen de kinderen af en toe een eigen vriendje of vriendinnetje meenemen. Op onze site kunt u zien welke locatie verbonden is aan de basisschool van uw kind(eren). http://www.sknop.nl/